Ketel en brander

Home > Diensten > Ketel en brander
 • Ketel en brander

  De Schouwveger onderhoudt uw ketel en brander.  De Schouwveger stelt uw ketel en brander af.  Een regelmatig en grondig ketelonderhoud en afstelling levert u alleen voordelen op.  De Schouwveger reinigt uw ketel en brander.

  Net zoals uw wagen, heeft uw ketel regelmatig onderhoud nodig. Het is zelfs wettelijk verplicht. Voor een mazoutketel elk jaar, voor een gasketel om de 2 jaar. Maar doe het niet alleen omdat het verplicht is. Een regelmatig en grondig ketelonderhoud en afstelling levert u immers niets dan voordelen op.

  Voordelen van een ketelonderhoud op gas of mazout:

  • Minder verbruik. Een onderhouden ketel verspilt minder energie en presteert beter.
  • Minder kans op defecten.
  • Verhoging van de levensduur van uw ketel.
  • Beter voor het milieu.

  Dus als we het kort mogen samenvatten: een onderhouden chauffageketel presteert beter, verbruikt minder, kost minder aan herstellingen en gaat langer mee dan een slecht onderhouden ketel, waardoor u geld bespaart!

  Wat houdt een ketelonderhoud in?

  Bij een ketelonderhoud zal de onderhoudstechnicus de ketel schoonmaken, het roet uit de ketel stofzuigen, metingen uitvoeren en de ketel terug afstellen voor een perfecte verbranding. Achteraf krijgt u een rapport over uw ketel. Een onderhoud duurt ongeveer 1 à 1,5 uur voor een gasketel, en 1,5 à 2 uur voor een mazoutketel. Let wel: niet iedereen mag een ketelonderhoud uitvoeren. Wij beschikken over een team van wettelijk erkende onderhoudstechnici met een pak ervaring die constant bijgeschoold worden!

Contact

Hebt u een vraag over onze pakketten of bent u gewoon benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om onze winkel te bezoeken of ons te contacteren op +32 (0)59 50 39 27.

The Comfort Company