Reinigen ventilatie

Home > Diensten > Reinigen ventilatie
 • Reinigen ventilatie

       

  Vermijd vervuilde lucht in uw woning

  Voor het zuiveren van de lucht vormen ventilatiekanalen een belangrijke schakel. Ze transporteren vervuilde lucht naar buiten en zorgen ervoor dat er voldoende verse lucht binnenkomt. Na verloop van tijd kunnen de kanalen vervuild raken met stof waardoor het systeem vervuilde lucht kan verplaatsen. Voor een correcte werking van het ventilatiesysteem is het dan ook noodzakelijk om op regelmatige basis de ventilatiekanalen te reinigen.

  Waarom en wanneer reinigt u best uw ventilatiekanalen? 

  24 uur per dag transporteren de luchtkanalen in huis een grote hoeveelheid lucht. De lucht die uit natte plaatsen wordt aangezogen, is vervuild met stof- en vetdeeltjes. Deze deeltjes zetten zich over de jaren heen vast op de wanden van de ventilatiekanalen.

  De stoflaag wordt alsmaar dikker waardoor de lucht niet goed meer doorstroomt en de kracht van het ventilatiesysteem vermindert. De ventilator gaat daardoor meer lawaai maken. Ook gaan er zich bacteriën ontwikkelen in het stof en vet, wat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.

  Daarom is het uiterst belangrijk dat uw ventilatiesysteem regelmatig geïnspecteerd wordt en dat de ventilatiekanalen elke vijf à zes jaar gereinigd worden.

   Bel ons voor een gratis offerte.

   

Contact

Hebt u een vraag over onze pakketten of bent u gewoon benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om onze winkel te bezoeken of ons te contacteren op +32 (0)59 50 39 27.

The Comfort Company